Autoglym Clay Detailing Complete Kit - Szállórozsda eltávolító készlet

21 590,00 HUF
Adóval együtt

Termékkészlet, amely a lakkon lévő szennyeződések eltávolításakor használandó.

Mennyiség
Skladom

  • Autoglym - prémium Brit autókozmetika Autoglym - prémium Brit autókozmetika
  • Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van
  • Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra

A Clay egy "pasztellina szerű anyag", aminek segítségével könnyen eltudja távolítani a lakk feleletre rárakódott szennyeződést ami a csillogását gátolja. Ezzel a készítménnyel sima felületű karosszériát tud biztosítani ami a tökéletes csillogáshoz szükséges.

A készlet tartalmaz:
-500ml Autoglym Rapid Detailer
-100ml Autoglym Super Resin Polish
-1x Premium Clay
-1x Hi-Tech Finishing Cloth - mikroszálas törlőkendő a lakkra

Felhasználási javaslat:
1. Mossa meg az autót az Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-rel és szárítsa meg.
2. Tépjen le egy kis darab Clay-t és formálja érme alakúvá. Permetezze a Rapid Detailer-t a Clay-re és a karosszéria felületére amelyiket tisztítani akarja. A Clay-el egyenes vonalakban tisztítsa a megnedvesített felületet.
3. Ha a tisztított felület érintésre már sima, akkor a mikroszálas törlőkendővel törölje le a Rapid Detailer maradékát és az egész műveletet folytassa a következő (mellette) lévő felületen, úgy hogy a tisztított felületek mindig csak kis területen érintkezzenek. A Clay-t rendszeresen forgassa, hogy mindig a tiszta oldala használódjon. 
4. Használja a Super Resin Polish-t.

A Clay egy gyurma, melynek a letépett darabkáját mindig összegyúrjuk úgy hogy a tiszta Clay-el tisztítsuk a karosszériát. Ha a darabkát már nem tudjuk úgy összegyúrni hogy tiszta felületet kapjunk, akkor használjon egy ujj darabot. A Clay önállóan nem vásárolható meg. 

Videó - Használati útmutató Autoglym Clay Detailing Kit <

Autoglym
VPCLAYKIT