Autoglym Rapid Detailer 500ml

7 366,00 HUF
Adóval együtt

Ideális kiegészítő kiállításokra, összejövetelekre, kiállítótermekbe, ujjlenyomatok eltüntetésere valamint a hasonló szennyeződések eltüntetésere.

Mennyiség
Skladom

  • Autoglym - prémium Brit autókozmetika Autoglym - prémium Brit autókozmetika
  • Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van
  • Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra

A Rapid Detailer eltünteti a laza szennyeződéseket, felújítja a fényezett felületet és sokoldalú védelmet nyújt a felületeknek. Mindenféle felület karbantartására kitűnő készítmény beleértve a lakk, gumi, műanyag, króm, karbon és üveg felületeket. A szennyeződés éltüntetésénél síkosítóként is alkalmazható az Autoglym Surface Detailing Clay Bar segítségével.

Ha az ön autója nem szennyezett de nem is tiszta, akkor a Rapid Detailer tökéletes készítmény az ön számara. Nem távolítja el, de nem is sérti meg a viasz réteget valamint a fényesített felületet, hanem eszt a felületet erősíti.

Használhatja gumira, vasra, csupasz fémre és krómra. Alkalmazásánál ajánljuk az Autoglym Hi-Tech Finishing Cloth törlőkendő használatát.

Felhasználási javaslat:
1. Alaposan rázza fel és kisebb menyiséget fújon a hideg felületre.
2. Törölje szét az Autoglym Hi-Tech Finishing Cloth törlőkendő segítségével amit rendszeresen forgasson és folytassa vele a fényezést.
3. Élvezze a gyümölcs illatát :-)

Autoglym
RD500