Autoglym Magma 500ml - Szállórozsda eltávolító

9 652,00 HUF
Adóval együtt

A pH semleges szállórozsda eltávolító Autoglym Magma 500ml csomagolás pumpás változata.

Mennyiség
Készleten

  • Autoglym - prémium Brit autókozmetika Autoglym - prémium Brit autókozmetika
  • Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van
  • Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra

A karosszéria állandó szennyeződéseknek van kitéve. Ezek közül a szennyeződések közül sokuk apró fém részecske amelyek a karosszérián vagy a kerekeken jelennek meg mint apró foltok a lakkozott felületen vagy mint fékpor a kerekeken. A Magma hatóanyaga könnyedévé teszi a szennyeződések eltávolítását. A tisztítás folyamata alatt a Magma színét bíborrá változtatja.

Felhasználási javaslat:
1. Használat előtt ellenőrizze hogy a jármű kerekei tapintásra hidegek legyenek. Járművét árnyékba parkolja le, ne legyen kitéve a közvetlen napfénynek.
2. Öblítse le járművet samponnal, majd szárítsa meg.
3. A Magmát fújja rá az egész jármú felületére (beleértve a kerekeket és az ablakokat is).
4. Várjon 3-5 percet ,  amíg a Magma hatását elkezdi kifejteni és színét bíborra változtatja.
5. Puha , nedves szivaccsal vagy mosókesztyűvel törölje át a karosszériát, a kerekeket ecsettel Autoglym Hi-Tech Wheel Brush vagy szivaccsal.
6. Öblítse le vízzel.

Megjegyzés: A Magma csak fém részecskék eltávolítására alkalmas. Az aszfalt és esetleges gyanta szennyeződések eltávolítására használja az Autoglym Clay Detailing Complete Kit.

Az Autoglym Magma készítmény használható matt, lakkozott felületre is, de nem használható WRAP fóliával bevont karosszériákra

A pH-neutrális nem sérti a viasz réteget.

Videó - Használati útmutató Autoglym Magma <

Autoglym
MAG500