Autoglym Ultra High Definition Wax

35 560,00 HUF
Adóval együtt

Az Autoglym Ultra High Definition WAX egy prémium viasz a tökéletes tükörfényért, a mély színek kiemeléséért. Ez minden hosszan tartó hatással.

Mennyiség
Skladom

  • Autoglym - prémium Brit autókozmetika Autoglym - prémium Brit autókozmetika
  • Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van
  • Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra

Luxus Carnaub viasz kellemes illattal a tökéletes fény eléréséért, a mély árnyalatért és a hosszan tartó hatásért.

Felhasználási javaslat:
1. Ellenőrizze hogy a lakk hibátlan állapotban van. A karcolásokat és a szennyeződéseket távolítsa el az Autoglym Super Resin Polish-al és az Autoglym Surface Detailing Clay Kit-el.
2. A mellékelt aplikátor világosabb oldalára finoman vigyen fel viaszt a tégelyből. Ezt követően a száraz és tiszta lakk felületre körkörös mozdulatokkal egyenletes vékony réteget vigyen fel. Ne vigyen fel vastag réteget mert nehézséget okozna a fényezésnél. Ne alkalmazza a gumi és műanyag, valamint nem lakkozott felületekre.
3. Hagyja 10 – 15 percet száradni. A mellékelt mikroszálas törlőkendővel Autoglym Hi-Tech Finishing Cloth fényezze ki.  Fényezés alatt rendszeresen forgassa.
4. A tartósítás érdekében használja az Autoglym Ultra High Definition Shampoo - eltunteti a szennyeződést de nem sérti meg a viasz által létre hozott védő réteget.

A túl vastag réteg alkalmazása nem ajánlott, a biztosabb eredmény érdekében inkább több egyenletes vékony réteget alkalmazzon. Az Ultra High Definition Wax használata előtt a magasabb fény érdekében használja a Super Resin Polish-t.
Az Ultra High Definition Wax használata valamint az Extra Gloss Protection használata után nem ajánlatos az Ultra Deep Shine használata.

Használat után az aplikátorról távolítsa el a fölösleges viaszt és mossa meg szaponátos vízben, öblítse le és hagyja megszáradni.

Videó - Használati útmutató Ultra High Definition Wax <

Autoglym
UHDWAX