Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner 2.5L - Viaszos sampon

12 700,00 HUF
Adóval együtt

A csökkentet habzású viaszos sampon, mosás után víztaszító réteget képez a könnyebb öblítés és mosás érdekében.

Mennyiség
Skladom

  • Autoglym - prémium Brit autókozmetika Autoglym - prémium Brit autókozmetika
  • Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van
  • Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra

A karosszéria mosására alkalmas pH semleges sampon ami csökkentet habzású, és viaszt tartalmaz. Használata egyszerű és hosszan tartó. Nem sérti meg az előzőleg kialakult viaszos felületet. Használható hideg és meleg vízzel - de nem nagyon forró, hogy a sampon ne száradjon rá a karosszériára.

Bodywork Shampoo conditioner alkalmazható magasnyomású mosóval (WAP), de ajánljuk az erre a célra kifejlesztett Autoglym Pressure Wash-t.

Felhasználási javaslat:
1. Alaposan keverje össze. Öntsön 2 merőpohár sampont a vödörbe és adjon hozzá 10 liter meleg vagy hideg vizet.
2. A karosszériát először öblítse le tiszta vízzel, a durva szennyeződés eltávolítása céljából.
3. Inkább hűvös közegben dolgozzon, védve a közvetlen napfénytől. A sampont szivaccsal vigye fel a felületre a tető irányától lefelé egyenes vonalakban. Ne hagyja a sampont az autóra száradni.
4. A karosszériát öblítse le tiszta vízzel, majd szárítsa meg a Hi-Tech Microfibre Drying Towel - mikroszálas törlőkendővel -  hogy megelőzze a vízkő képződését a lakk felületén.

Autoglym
BSC0025