Autoglym Polar Blast 2.5L - aktív hab

13 335,00 HUF
Adóval együtt

Sűrű, aktív hab előmosáshoz. Magasnyomású mosók (WAP) vagy hablándzsa (ún. habgenerátor ) alkalmazásához tervezték.

Mennyiség
Készleten

  • Autoglym - prémium Brit autókozmetika Autoglym - prémium Brit autókozmetika
  • Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van
  • Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra

A Polar Blast aktív hab 2,5L csomagolásban kapható mely igazán vastag takarót teremt, amely alkalmas a szennyeződések feloldására a samponos tisztítás előtt. Ez a legjobb módja annak, hogy elkerülje a karcolások és hologramok képződését, amelyek a szivacs használatával közvetlenül a lakkon lévő vastagabb szennyeződés eltávolításakor jöhetnek létre. A Polar Blast-ot sampon helyet is használható, feltéve ha a karosszéria felületén nem nagy a szennyeződés - ebben az esetben az autót öblítse le először vízzel.

A Polar Blast Aktív pH-neutrális, ezért nem tesz kárt a korábban alkalmazott polírozó rétegen vagy viasz rétegen.

Felhasználási javaslat:

1. Használat előtt ellenőrizze hogy a jármű és a kerekek tapintásra hidegek legyenek. Járművét árnyékba parkolja le, ne legyen kitéve a közvetlen napfénynek.

2. A Polar Blast különböző arányokban hígítható, attól függően, hogy milyen sűrű habot kíván. A kiindulási arány 100 ml Polar Blast + 500 ml víz.
3. Hablándzsával vigye fel a habot az egész autóra alulról felfelé úgy, hogy átfedje az összes alkatrészt - beleértve a kerekeket és az ablakokat is.
4. Hagyja, hogy az aktív hab 10 percen belül kifejtse hatását, de ne hagyja hogy a hab kiszáradjon a karosszérián.
5. Öblítse le az autót, ismételten alulról felfelé.

Videó - Használati útmutató Autoglym Polar Blast <

Autoglym
PB0025