Autoglym Ultra High Definition Shampoo 1L

13 970,00 HUF
Adóval együtt

Luxus, pH semleges és magas habzású sampon, ellenállhatatlan illattal. Megtisztítja a lakkot, és egy selymes, sima, nagyon fényes felületet hagy maga után.

Mennyiség
Skladom

  • Autoglym - prémium Brit autókozmetika Autoglym - prémium Brit autókozmetika
  • Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van
  • Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra

Ez a teljesen új, pH semleges receptúra egyszerűen eltávolítja az autón lévő szennyeződéseket. Az eredmény egy szuperfényes, érintésre hihetetlenül sima felület.

Felhasználási javaslat:

1. Alaposan keverje össze. Öntsön 4 mérőpohárral a vödörbe, és adjon hozzá 10 liter meleg vagy hideg vizet.
2. Először öblítse le tiszta vízzel a karosszériát, hogy eltávolítsa a durva szennyeződéseket.
3. Mindig inkább hűvösebb környezetben dolgozzon, ne pedig intenzív napsütésben. A sampont szivaccsal a tetőtől lefelé alkalmazza, egyenes vonalakban. Ne hagyja, hogy a sampon az autón száradjon meg!
4. Öblítse le tiszta vízzel és a karosszériát szárítsa meg a Hi-Tech Microfibre Drying Towel - mikroszálas kendó szárításhoz, hogy megelőzze a vízkő képződését a lakkon.

Ezt a sampont nem fejlesztették ki vagy tesztelték magasnyomású mosókhoz (WAP). Erre a célra az Autoglym Pressure Wash-ot ajánljuk.

> Videó - Használati útmutató Autoglym Ultra High Definition Shampoo <

Autoglym
UHDSKIT