Autoglym Leather Cleaner 500ml - Bőrtisztító

6 350,00 HUF
Adóval együtt

A pH semleges Autoglym Leather Cleaner 500ml-es bőrtisztítóval gyorsan, könnyedén és biztonságosan megtisztíthatja az autójában lévő bőr felületeket.

Mennyiség
Készleten

  • Autoglym - prémium Brit autókozmetika Autoglym - prémium Brit autókozmetika
  • Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van
  • Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra

A beltérbe lévő bőr különleges kezelést igényel. Általában a kezelése két lépésből áll: 1. tisztítás, 2. védelem.
A Leather Cleaner nem teszi fényessé a bőrt hanem természetes matt marad. Csakis a szennyeződések eltávolítására szolgál. Nem tartalmaz szilikont, ezért nem hagy a bőrön nemkívánatos film réteget.

A bőr rugalmasságának megőrzéséért és a tisztítás utáni repedésmentesség fenntartása érdekében tisztítás után használja még az Autoglym Leather Care Balm-ot is.

Az Autoglym Leather Cleaner készítmény nem alkalmas a háztartásban lévő bőrök, velúr, alcantara vagy más magasan porózus felületek tisztítására.

Felhasználási javaslat:
1. Porszívózza ki a belteret ,hogy minél több port és szennyeződés eltávolítson.
2. Alaposan rázza fel és először próbálja meg egy kissebb rejtet területen.
3. Fújja rá a bőrtisztítót  a mikroszálas törlőkendőre, és gyengéden a bőrre is. A szennyezettebb részekre fújjon egy kicsivel többet.
4. 2 perc elteltével törölje le a bőrtisztítót és a szennyeződés nedves törlővel  Hi-Tech Aqua-Dry, amelyet rendszeresen átöblít tiszta vízben.
5. Hagyja természetesen megszáradni természetes matt felületnek. Ezt követően impregnálja az Autoglym Leather Care Balm segítségével.

Autoglym
LC500