Autoglym Wheel Cleaning Mousse - Felnitisztító hab

6 858,00 HUF
Adóval együtt

A Wheel Cleaning Mousse egy pH semleges tisztítóhab, ami “belenő” és rátapad a felni minden felületére és vonalára, teljes fedést biztosítva. Amikor a hab megérett a tisztításra, fehérről vörösre változik a színe, ahogy reakcióba lép a fellazított fékpor részecskékkel. A tisztítóhab pH semleges, ezért biztonságosan használható minden felnitípuson.

Mennyiség
Készleten

  • Autoglym - prémium Brit autókozmetika Autoglym - prémium Brit autókozmetika
  • Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van
  • Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra

A Wheel Cleaning Mousse egy pH semleges tisztítóhab, ami “belenő” és rátapad a felni minden felületére és vonalára, teljes fedést biztosítva.

Amikor a hab megérett a tisztításra, fehérről vörösre változik a színe, ahogy reakcióba lép a fellazított fékpor részecskékkel. A tisztítóhab pH semleges, ezért biztonságosan használható minden felnitípuson.

Felhasználási javaslat:
1. Mielőtt elkezdené, ellenőrizze a kerekeket, hogy érintésre hűvösek legyenek, és kerülje a közvetlen napfényt.
2. Mossa le a kerekeket, majd permetezzen gazdagon a habból a kerékre, alulról felfelé haladva.
3. Amikor a hab elkezd reakcióba lépni a fékporral és elkezdi fellazítani azt, pirosra vált a színe. Amint ez bekövetkezik, egy felnitisztító kefével, vagy szivaccsal dörzsölje át az erősebben szennyezett részeket és a gumiabroncs falát.
4. Öblítse le alaposan mielőtt továbbhaladna a következő kerékre.

Wheel Cleaning Mousse nem használható motorkerékpárokon.

> Video: Autoglym Wheel Cleaning Mousse <

WCM500