Autoglym Vinyl and Rubber Care 500ml - Műanyagápoló

6 858,00 HUF
Adóval együtt

Az Autoglym Vinyl and Rubber care egy praktikus 500 ml-es permetezőben kapható amely regenerálja a műanyag és a gumi részek színmélységét, akár a beltérben vagy akár a motortérben. Ugyanakkor védő réteget képez a műanyagon.

Mennyiség
Skladom

  • Autoglym - prémium Brit autókozmetika Autoglym - prémium Brit autókozmetika
  • Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van Gyors szállítás - a termékek 99% raktáron van
  • Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra Küldje el nekünk fotóit az autoglym termékekel elért eredményel, és kapjon kedvezményt a következo vásárlásra

Ugyanúgy mint a lakkozott felület a beltér is gondozásra és védelemre szorul. A műanyag részek a nap hatására kifakulhatnak, kiszáradhatnak vagy máshogy károsodhatnak. A Vinyl and Rubber Care éppen aszt biztosítja, hogy ezek a részek védve legyenek. Használható alacsony vagy akár magas fényesség eléréséhez és mindehez citrus illat a bónusz.
Használható a motortérben lévő műanyagok kezelésere is. Ebben az esetben az  Engine & Machine Cleaner használata után fújja rá a nedves felületre és hagyja megszáradni. 
Tipp: kezelje vele az ajtókon lévő gumiszigetelést is, hogy megelőzze az odafagyást.

Felhasználási javaslat:
1. Alaposan rázza fel és fújja a műanyag vagy gumi részekre. Ne használja a műszerfal elemeire, kormányra, pedálokra, szőnyegekre. A nehezen elérhető helyeket csak nedves mikroszálas törlőkendővel kezelje.
2. A magas fényesség eléréséért vigyen fel nagyobb mertéket, hagyja száradni és majd aztán könnyedén fényesítse át mikroszálas törlőkendővel. A kisebb fényesség eléréséért vigyen fel kevesebb mennyiséget és rögtön törölje le mikroszálas törlőkendővel. 

> Videó - Használati útmutató Autoglym Vinyl and Rubber Care <

Autoglym
VRC500